Ozdravitev sladkorne bolezni tipa 1

Ozdravitev sladkorne bolezni tipa 1 - Sean Rutar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sean Rutar
DIMENZIJA
4,7 MB
IME DATOTEKE
Ozdravitev sladkorne bolezni tipa 1.pdf
ISBN
3713467493348

OPIS

Sean Rutar: Z izdajo te knjige sem namenoma zavlačeval, da sem lahko preveril učinke svoje zdravilne metode. Moje zdravje je stabilno, to pa je dokaz, da je v knjigi družbenokoristna vsebina, ki mora biti objavljena. Sestavil sem metodo in jo predstavil v tej knjigi. Prepričan sem, da bo moja metoda pomagala do ozdravitve tako ljudem s sladkorno boleznijo tipa 1 ali 2, kot tudi obolelimi za drugimi kroničnimi boleznimi, ki jih je po svetu na milijone. V letu 2013 sem zbolel za sladkorno bolezen tipa I in sem sedaj popolnoma zdrav. Ozdravel sem brez pomoči farmacevtske industrije. Pozdravil sem se tako, da sem zavestno izbral zdrav način življenja, ki popolnoma onemogoča bolezni!

Šifra artikla: Cena z DDV: ... Prepričan sem, da bo moja metoda pomagala do ozdravitve tako ljudem s sladkorno boleznijo tipa 1 ali 2, kot tudi obolelimi za drugimi kroničnimi boleznimi, ki jih je po svetu na milijone.

Dr. Basina pri tem trdi, da je lahko zdravljenje sladkorne bolezni tipa 1 zahtevno. Strokovnjaki so naredili pomemben korak pri zdravljenju sladkorne bolezni.

POVEZANE KNJIGE