Odločitev za ženske

Odločitev za ženske - Priscilla Shirer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Priscilla Shirer
DIMENZIJA
4,85 MB
IME DATOTEKE
Odločitev za ženske.pdf
ISBN
1413397991014

OPIS

V roki držiš učinkovit priročnik, ki te bo spodbudil k zavestni odločitvi za vztrajnost v veri, zakonu, družini. Če resnično zaupaš, da je Božji načrt zate popoln, in svoje življenje uskladiš z njim, boš v polnosti odkrila svojo ženskost in pravo zadovoljstvo. Zvestoba Bogu postavlja vse tvoje odločitve na pravo mesto. Njegova in njena odločitev

Kar 76 odstotkov vprašanih ženska pa je priznalo še, da so zaradi tega pod stresom in da se zelo težko odločijo, kaj obleči. V okviru projekta je nastala informativna publikacija Ženske in pokojnina, v kateri so zbrane uporabne informacije tako za tiste, ki so tik pred upokojitvijo, kot tiste, ki so še daleč od nje. Pri sprejemanju številnih življenjskih in kariernih odločitev pogosto ne pomislimo o vplivu teh odločitev na našo upokojitev ali višino pokojnine. Samozavestne, samske ženske, namreč.

Ženske fantazirajo o grobem spolnem odnosu in posilstvu. Razlika med agresivnim seksom, ki temelji na soglasju udeležencev, in spolnim napadom je nadzor, ki ga ima nekdo nad drugim. Primerni so za ženske v zrelejših letih s širšim stopalom.

POVEZANE KNJIGE