Na svobodi

Na svobodi - Diane Dakers | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Diane Dakers
DIMENZIJA
4,21 MB
IME DATOTEKE
Na svobodi.pdf
ISBN
8856038027337

OPIS

Fionin oče je bil zaprt in se je ravno vrnil domov, vsi pa se vedejo čudno do njega. Fiono v šoli zaradi očeta zmerjajo, do nje se nenavadno vedejo tudi učitelji. Očeta so zaprli na podlagi obtožb dekleta, malo starejšega od Fione – menda naj bi jo na neki zabavi poskušal zlorabiti. Trdil je, da je nedolžen, a vsi so verjeli dekletu. Ko se je vrnil, o tem ni hotel govoriti. Fiona se ob njegovem prihodu odmakne, začne zahajati v slabo družbo in uhajati na zabave. Na eni od takih domačih zabav jo dekleta, ko zmanjka pijače, prepričujejo, naj gre ponjo v zgornje nadstropje k sorodniku ene od njih. Če ji alkohola ne bo želel dati, pa naj ga obtoži, da jo je hotel zlorabiti. Tako ji postane jasno, da je bil njen oče žrtev enega od takih deklet.Tako kot ostale knjige iz zbirke Iziberi je tudi ta namenjena starejšim najstnikom, devetošolcem in srednješolcem. Zgodba obravnava aktualno tematiko spolnih zlorab, a iz druge perspektive – lažne obdolžitve. Preprosto napisano delo ponuja primerne iztočnice za pogovore o obtožbah brez osnove, o lepljenju nalepk na ljudi zgolj na podlagi govoric in o posledicah, ki jih imajo nepreverjena obtoževanja na življenja nedolžnih.

Velikosti majic. Da bi se izognili razočaranju in vračanju nepravilno izbranih velikosti majic, si vzemite trenutek in izberite pravo velikost.

Načrtovano razpravo o vladnih poskusih utišanja svobodnih medijev na Poljskem in Madžarskem so namreč v parlamentu ob potrditvi dnevnega reda plenarnega zasedanja danes razširili tudi na Slovenijo. Evroposlanci ta teden o novem davku, o novih naložbah ter o medijski svobodi na Poljskem, Madžarskem in v Sloveniji 15 min Na plenarnem zasedanju evropskega parlamenta, ki se je začelo danes ob 17h, končalo pa v četrtek, so med glavnimi temami naslednje:Uvedba davka na uvoz ogljično intenzivnih izdelkov: poslanci se Pojavljala se bodo velika trenja, saj bo potreba po svobodi, izražanju in hotenji v nasprotju z ohranjanjem obstoječega starega stanja. Nenadni in nepričakovani dogodki lahko povsem zrušijo ustaljeni red, predvsem pri zelo togih in rigidnih ljudeh.

POVEZANE KNJIGE