Miselnost zmagovalcev

Miselnost zmagovalcev - Miha Urek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Urek
DIMENZIJA
10,23 MB
IME DATOTEKE
Miselnost zmagovalcev.pdf
ISBN
6108273385885

OPIS

V knjigi boste našli strategije, kako živeti uspešno življenje zunaj »igrišča«:Kako živeti življenjski slog zmagovalcaKdo so napačni ljudje, ki nas obdajajoKako načrtovati cilje glede na različna obdobja v športnikovi karieriKako do mesečne rente po koncu kariereKako se naučiti pravilnega odnosa do denarjaKako prepoznati slabo naložboKako upravljati osebno premoženjeKako načrtovati davkeKako upravljati svojo blagovno znamkoKako se obkrožiti z zmagovalno ekipo

kjer smo videli že šest različnih zmagovalcev, ... Delovna mesta brez meja - prihodnost zmagovalcev. Visokozmogljive virtualne ekipe so v tem hipu ena največjih konkurenčnih prednosti.

Vesel sem, da ste vi dobili priložnost, da se izognete tem pastem. Knjigo imejte vedno pri roki in naj vam služi kot osnovni priročnik za upravljanje z osebnimi financami.« Miselnost zmagovalcev : priročnik za osebne finance in življenjski slog sodobnega profesionalnega športnika Ta stran uporablja JavaScript.

POVEZANE KNJIGE