Miselnost zmagovalcev

Miselnost zmagovalcev - Miha Urek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Urek
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Miselnost zmagovalcev.pdf
ISBN
9280348334647

OPIS

V knjigi boste našli strategije, kako živeti uspešno življenje zunaj »igrišča«:Kako živeti življenjski slog zmagovalcaKdo so napačni ljudje, ki nas obdajajoKako načrtovati cilje glede na različna obdobja v športnikovi karieriKako do mesečne rente po koncu kariereKako se naučiti pravilnega odnosa do denarjaKako prepoznati slabo naložboKako upravljati osebno premoženjeKako načrtovati davkeKako upravljati svojo blagovno znamkoKako se obkrožiti z zmagovalno ekipo

Njihovo razmišljanje je usmerjeno navzven, ne navznoter), Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Zmagovalna miselnost Zimenovanjem Jureta Zdovca na mesto selektorja je Košarkarska zveza Slovenije (KZS) sledila zgledu Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki je pred časom za krmilo izbrane vrste vrnila Srečka Katanca.

Vesel sem, da ste vi dobili priložnost, da se izognete tem pastem. Knjigo imejte vedno pri roki in naj vam služi kot osnovni priročnik za upravljanje z V knjigi Miselnost zmagovalcev se avtor osredotoča na ključna področja športnikove kariere, ki jih mora športnik osvojiti, da ostane uspešen med in po karieri.

POVEZANE KNJIGE