Ljubezenske pesmi Boga

Ljubezenske pesmi Boga - Daniel Ladinsky | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Ladinsky
DIMENZIJA
6,45 MB
IME DATOTEKE
Ljubezenske pesmi Boga.pdf
ISBN
5306650120699

OPIS

V vseh duhovnih tradicijah obstaja prepričanje, da nekateri mistiki ter svetnice in svetniki prejmejo Božji dar, s katerim postanejo poetični posredniki "ljubezenskih pesmi Boga". V tej navdihujoči knjigi je predstavljenih dvanajst brezčasnih duhovnih pesnic in pesnikov, šest z vzhoda, šest z zahoda. Čudovito zbirko je sestavil Daniel Ladinsky, ki je najbolj poznan po prepesnitvah velikega sufijskega pesnika Hafisa.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Svobode, ki si jo je avtor vzel pri prevajanu teh 300 pesmi, si ni ... Zimzelene ljubezenske pesmi za dan zaljubljenih. Dan zaljubljenih oziroma valentinovo je tik za vogalom, zato je skrajni čas, da ustvarite seznam romantičnih večno zelenih skladb, ki bodo popestrile večer vam in vašemu partnerju.

POVEZANE KNJIGE