Krepostno vodenje

Krepostno vodenje - Alexandre Havard | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alexandre Havard
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Krepostno vodenje.pdf
ISBN
4104686323442

OPIS

Preizkušena metodologija za doseganje osebne odličnosti, ukrojena po potrebah zaposlenih, delovnih ljudiKnjiga Krepostno vodenje je nastala na podlagi istoimenskega programa, ki ga vodi Alexandre Havard, in vprašanja, ki mu ga neizogibno postavijo sodelujoči v programu: »Kar pripovedujete o krepostnosti, je vse lepo in prav, toda jaz se moram posvečati svojemu delu in družini. Kako naj praktično dosežem \'osebno odličnost\', o kateri govorite?«· Katere klasične človeških kreposti so najbolj bistvene za vodenje?· Kako naj voditelji rastejo v kreposti?· Kako kreposti vodijo k samoizpolnitvi?· Kako nadnaravne kreposti vere, upanja in ljubezni vplivajo na vodenje?Alexandre Havard je avtor modela Krepostno vodenje (Virtuous Leadership) in ustanovitelj inštituta Havard Virtuous Leadership Institute. Rodil se je v Parizu, kjer je diplomiral na univerzi Renéja Descartesa, eni vodilnih pravnih šol v Franciji, in je kot odvetnik deloval v več evropskih državah. Zdaj živi in dela v Moskvi, kjer prireja seminarje o krepostnem vodenju za vodstva podjetij in študente. Njegova knjiga Krepostno vodenje je prevedena v petnajst jezikov, med drugim v kitajščino, ruščino, francoščino in španščino.

akronim vaše knjižnice in Osrednja knjižnica Celje. 1 FILOZOFIJA.

1,096 likes · 2 were here. Usposabljamo za krepostno voditeljstvo in poslovni dialog. Zakaj biti kreposten? KUNIHITO, Japonec srednjih let, se je pred kratkim preselil v Združene države.* Že v nekaj tednih po prihodu se mu je zgodilo nekaj, kar bi lahko škodilo njegovi karieri.

POVEZANE KNJIGE