Kdaj in kako duša umre

Kdaj in kako duša umre - Zdenka Kunčnik - Sidonija | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zdenka Kunčnik - Sidonija
DIMENZIJA
10,1 MB
IME DATOTEKE
Kdaj in kako duša umre.pdf
ISBN
9219449412278

OPIS

Roman Kdaj in kako duša umre avtorice Zdenke Kunčnik je zasnovan na sociološko-psihološki osnovi. Ponuja nam zgodbo ženske, ki je življenjsko usodo doživela na najbolj krut način. Avtorica, čeprav je to njen prvenec v prozi, dokaj vešče krmari skozi celotno zgodbo in z dinamiko tempa ves čas drži bralca v napetem pričakovanju.

Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. umre srce, a ostane bolečina v srcu dragega in večnega spomina. Pogledi in smehljaji nežni - onemeli so, poljubi in objemi sladki - zamrli so, a njihov čar nas zdaj teši, ko nam srce obdaja mraz, bili smo srečni kratek čas.

Roman Kdaj in kako duša umre avtorice Zdenke Kunčnik je zasnovan na sociološko-psihološki osnovi. Ponuja nam zgodbo ženske, ki je življenjsko usodo doživela na najbolj krut način.

POVEZANE KNJIGE