Kako sem po nesreči napisala knjigo

Kako sem po nesreči napisala knjigo - Annet Huizing | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annet Huizing
DIMENZIJA
10,83 MB
IME DATOTEKE
Kako sem po nesreči napisala knjigo.pdf
ISBN
4380546188110

OPIS

Trinajstletna Katinka si želi, da se ljudem ne bi smilila ali da se vsaj ne bi trapasto obnašali, ko izvedo, da ji je pred desetimi leti umrla mama. Kako in zakaj naj žaluje za mamo?Spominja se je samo po fotografijah in iz pripovedovanja, poleg tega odrašča s skrbnim, ljubečim očetom in mlajšim bratom! Zadnje čase se je oče sicer spoprijateljil z ljubeznivo, nežno in nevsiljivo Dirkje. Katinki je njena družba všeč, si pa niti malo ne želi neke nadomestne mame!V resnici ima samo eno samo veliko željo: postati pisateljica.S pomočjo sosede, slavne pisateljice Lidwien, začne pisati o svoji družini, spominih, doživetjih in občutjih. Lidwien popravlja Katinkina besedila, ostri njene pisateljske in tako tudi njene in celo svoje živ ljenjske čute.Imeniten večgeneracijski roman o odraščanju, o medsebojnih vezeh, o žalovanju in veselju, o spominih in sprejemanju vsega novega, mimogrede pa tudi priročnik, kako napisati pravo, pravcato knjigo.

triletje Iskalni niz (vrsta/zvrst ... Kako sem po nesreči napisala knjigo € 23.00 Imeniten večgeneracijski roman o odraščanju, o žalovanju in veselju, o spominih in sprejemanju, mimogrede pa tudi priročnik, kako napisati pravo knjigo. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Knjiga Annet Huizing: Kako sem po nesreči napisala knjigo. Knjiga Annet Huizing: Kako sem po nesreči napisala knjigo.

E-naslov: [email protected] Res je, da moji prvi literarni poskusi segajo že v obdobje pred 1. razredom, ko sem se šele naučila pisati.

POVEZANE KNJIGE