Kako sem po nesreči napisala knjigo

Kako sem po nesreči napisala knjigo - Annet Huizing | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annet Huizing
DIMENZIJA
10,15 MB
IME DATOTEKE
Kako sem po nesreči napisala knjigo.pdf
ISBN
9406528499356

OPIS

Trinajstletna Katinka si želi, da se ljudem ne bi smilila ali da se vsaj ne bi trapasto obnašali, ko izvedo, da ji je pred desetimi leti umrla mama. Kako in zakaj naj žaluje za mamo?Spominja se je samo po fotografijah in iz pripovedovanja, poleg tega odrašča s skrbnim, ljubečim očetom in mlajšim bratom! Zadnje čase se je oče sicer spoprijateljil z ljubeznivo, nežno in nevsiljivo Dirkje. Katinki je njena družba všeč, si pa niti malo ne želi neke nadomestne mame!V resnici ima samo eno samo veliko željo: postati pisateljica.S pomočjo sosede, slavne pisateljice Lidwien, začne pisati o svoji družini, spominih, doživetjih in občutjih. Lidwien popravlja Katinkina besedila, ostri njene pisateljske in tako tudi njene in celo svoje živ ljenjske čute.Imeniten večgeneracijski roman o odraščanju, o medsebojnih vezeh, o žalovanju in veselju, o spominih in sprejemanju vsega novega, mimogrede pa tudi priročnik, kako napisati pravo, pravcato knjigo.

Knjiga Annet Huizing: Kako sem po nesreči napisala knjigo. 0,00.

Zdaj vem zakaj. Ker leto 2021 ni leto, ko se bomo smejali na široko, ampak se poglabljali globoko. huizing, annet kako sem po nesreČi napisala knjigo ihimaera, witi legenda o jezdecu kitov klemenČiČ, jakob alma m.

POVEZANE KNJIGE