Julija med besedami

Julija med besedami - Petra Dvořáková | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Dvořáková
DIMENZIJA
6,15 MB
IME DATOTEKE
Julija med besedami.pdf
ISBN
5464274241338

OPIS

Gre za prvoosebno pripoved, glavna pripovedovalka je Julija, tako da bralec doživlja pripoved skozi otroške oči in se sreča z razlagami številnih »težkih« besed, kot so ločitev, odvisnost, spletno nadlegovanje, otroci s posebnimi potrebami idr., pa tudi malo manj težkih besed, kot so kreditna kartica, depilacija, kolerabica ipd. Julija bralcem pomaga, da spoznajo te besede prek prikupnih in jasno razumljivih razlag, ki so domiselno vpletene v poglavja in njihove posamezne pripetljaje. Bralci se seznanijo tudi z Mehkohrušnikom, posebnim zvezkom, kamor se zapisujejo različne koristne stvari, včasih pa tudi kakšne neumnosti. Avtorica s pomočjo Julije in njene pripovedi bralce na spontan način vodi k razmisleku o pomenu in uporabi besed in o pomembnih življenjskih vprašanjih.

Barbara Gregorič Gorenc: ZAKLENJENI VOLK 2. Ksenija Šoster Olmer: NOGAVIČKE ZA PTIČKE, KAMELA ŠPELA 3.

Mama, ki ima težave z odvisnostjo od alkohola, namreč ne zmore vseh pritiskov, ki jih prinaša družinsko življenje in življenje nasploh. BRALNA ZNAČKA šol. l.

POVEZANE KNJIGE