Ilustrirano sveto pismo

Ilustrirano sveto pismo - Frédéric Boyer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Frédéric Boyer
DIMENZIJA
6,34 MB
IME DATOTEKE
Ilustrirano sveto pismo.pdf
ISBN
7467338236830

OPIS

35 zgodb Stare zaveze, od Stvarjenja do Danielove knjige, kot jih še niste videli!

Na poseben način pa jo bodo doživeli pri prvem obhajilu in poznejšem prejemanju svete evharistije. Frédéric Boyer, Serge Bloch, Ilustrirano Sveto pismo, Družina, Ljubljana, 2016, 528 strani, 44 evrov, www.druzina.si Ilustrirano Sveto pismo v pripovedih in z razlago (Od stvarjenja do vstajenja) Odlično (praktično novo) ohranjeno Sveto pismo, ki ga je vredno imeti! V redni prodaji je cena 130€ • Knjiga je ilustrirano Sveto pismo, primerna za starost, ko gredo otroci k prvemu svetemu obhajilu. Izbrane ilustrirane svetopisemske zgodbe so prirejene zanje.

Izbrane ilustrirane svetopisemske zgodbe so prirejene zanje. Poučile jih bodo o dogodkih v SP in o veri, ki ji pripadajo.

POVEZANE KNJIGE