Delfinja vzgoja

Delfinja vzgoja - Shimi Kang | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shimi Kang
DIMENZIJA
8,12 MB
IME DATOTEKE
Delfinja vzgoja.pdf
ISBN
9476141662209

OPIS

Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke, ne da bi se vam bilo treba spremeniti v tigra? Knjižna uspešnica "Delfinja vzgoja" na podlagi najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju razkrije, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

Knjiga dokazuje, da se nam ni treba odločati med permisivnostjo in nadzorovanjem. Obstaja tudi tretja možnost.

Opis in tehnični podatki izdelka Dr. Shimi Kang: Delfinja vzgoja se lahko razlikujejo od tistih v spletni trgovini, kjer boš opravil/a nakup. Knjižna uspešnica "Delfinja vzgoja" na podlagi najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju razkrije, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

POVEZANE KNJIGE