Božja pot za sina in druge kratke zgodbe

Božja pot za sina in druge kratke zgodbe - Metod Turnšek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Metod Turnšek
DIMENZIJA
7,61 MB
IME DATOTEKE
Božja pot za sina in druge kratke zgodbe.pdf
ISBN
7856205378750

OPIS

V tej knjigi so zbrane zgodbe, ki prikazujejo življenje pred 2. svetovno vojno, trpljenje v vojnem času in celjenje ran po vojni. Pet novel je iz pisateljeve zapuščine, torej doslej še niso bile objavljene. Na primer o ljubezni v Tolminu med Slovenko Zorko in ruskim častnikom Borisom, ki je bil vključen v nemško vojsko in po vojni usmrčen, Zorka pa je leta 1947 zbežala iz maščevalne Slovenije v svobodni Trst …V drugem delu knjiga vsebuje 16 zanimivih pisem med umetnikom Turnškom, ki je garal v slovenskem zamejstvu, in njegovim prijateljem Radom Lenčkom, ki se je uveljavljal kot slavist v ZDA in po svetu.

V tej knjigi so zbrane zgodbe, ki prikazujejo življenje pred 2. svetovno vojno, trpljenje v vojnem času in celjenje ran po vojni.

ljubezen do živali in še veliko tem, ki jih mladi obdelujejo pri vstopu v svet odraslih. Gre za nežne zgodbe (skrivno s...

POVEZANE KNJIGE