Vroče kombinacije

Vroče kombinacije - Matic Sever | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matic Sever
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Vroče kombinacije.pdf
ISBN
8009191160099

OPIS

Kombinacije trajnic za suha in sončna mesta z dodatnimi predlogi trajnic, s katerimi lahko bralec ustvarja svoje različice zasaditev in jih prilagaja svojemu okusu.

Obleci se izzivalno, s skrivnostnim pogledom pa daj znak za strast in kri mu bo butnila v glavo. Vroče: letošnji trendi vrtnega pohištva. Bivanje na prostem je lahko v sončnih dneh toplega dela leta zares prijetno, sploh v udobju modernega vrtnega pohištva.

Cena 27,00 EUR Klubska cena: 21,60 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > Vroče kombinacije Zasaditve za sušo in vročino Recenzija Bukla Avtor, diplomirani agronom, želi v pričujoči knjigi rešiti zagato pogostih sušnih obdobij, ki v kombinaciji s slabimi tlemi največkrat povzročajo dokaj klavrne in enolične okrasne vrtne zasaditve. Vroče kombinacije Zasaditve za sušo in vročino Recenzija Bukla Avtor, diplomirani agronom, želi v pričujoči knjigi rešiti zagato pogostih sušnih obdobij, ki v kombinaciji s slabimi tlemi največkrat povzročajo dokaj klavrne in enolične okrasne vrtne zasaditve. Članki z oznako Vroče kombinacije.

POVEZANE KNJIGE