Varnost otrok

Varnost otrok - Stefan Markus, Ursula Sottong | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stefan Markus, Ursula Sottong
DIMENZIJA
5,96 MB
IME DATOTEKE
Varnost otrok.pdf
ISBN
4103549841824

OPIS

Varnost otrok je priročnik, s katerim boste starši zagotovili svojim otrokom višjo stopnjo varnosti v domačem okolju.Avtorja Ursula Sottong in Stefan Markus z Malteške dobrodelne organizacije, polagata staršem na srce misel, da je na dolgi rok bolj primerno spodbujati otroka da deluje samostojno in svoji stopnji razvoja primerno odgovorno, kot pa da ga otroka iz strahu pred poškodbami »zavijamo v vato«.Knjiga prinaša vrsto praktičnih nasvetov glede preventive, kako odreagirati v primeru različnih poškodb, kaj storiti kadar je otrok bolan in podobno.Pričujoča knjiga na preprost način opisuje razvoj otroka v prvih letih, načine, kako lahko starši ta razvoj podpirajo in prepoznavajo ter odpravljajo možne vire nevarnosti, pa tudi, kaj je treba v kakem od nujnih primerov storiti, da bi preprečili hujše posledice. Knjigo zaokrožajo informacije o zdravem načinu življenja, značilnih boleznih, potrebnih preventivnih pregledih in cepljenjih ter napotki ob vsakdanjih izzivih.Gre za knjigo, ki opremlja in krepi starše za življenje z otroki. Knjigo, ki je vsekakor vredna branja!

... Poskrbimo za varnost otrok na spletu! V Policiji zato poudarjamo, da je spletna varnost najmlajših naša skupna odgovornost. Vsak od nas mora poskrbeti, da bo internet varen prostor za vsakega uporabnika, še posebej za otroke in mladostnike.

Avent elektronska varuška - SCD711/52. Otroška varuška DECT - 100-odstotna zasebnost ima kristalno čist zvok, nočna lučka in uspavanke 100-odstotna zasebnost, brez motenj Tehnologija DECT omogoča varno in zasebno povezavo, kar pomeni, da samo vi lahko ... (Ljubljana, 30.

POVEZANE KNJIGE