Serafa s Šarhove 2

Serafa s Šarhove 2 - Emil Filipčič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emil Filipčič
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Serafa s Šarhove 2.pdf
ISBN
2519266799517

OPIS

Ris Boštjančič in Albert Dolenc, serafa s Šarhove ulice 2, se v najstniških letih odločita, da bosta ustvarila strip. Ustvarjalna strast ju ponese še k snemanju skečev na magnetofon, iz česar nastanejo oddaje Prešernova resnična podoba, Sherlock Holmes in doktor Watson proti komurkoli že, Kmetje, Rudarska nesreča v Trbovljah, kviz Vrzi tri lobanje v zrak in zadeni, nekoliko pozneje pa še legendarna radijska igra Butnskala. Dobrih trideset let po tem se zgodba nadaljuje, ko se ostarela avtorja odločita, da se bosta ob pomoči mladih računalniških genijev in pustolovca Delamee spopadla z novimi mediji in zavzela Youtube.

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. S to razliko, da Serafa s Šarhove 2 vendarle vsebujeta majhen, a pomemben družbenokritični podton, ko pripovedovalci spregovorijo o višini pokojnin in večni dostopnosti na trgu dela, o zadolženosti in delu na črno za drobiž, s katerim je kljub vsemu mogoče plačati kakšno položnico. Emil Filipčič: Serafa s Šarhove 2. 1.

Je pisatelj, režiser, dramatik, radijski ustvarjalec in igralec. Za roman Problemi (Študentska založba) je prejel nagrado Prešernovega sklada.

POVEZANE KNJIGE