Sejemski čarovnik

Sejemski čarovnik - Jelena Lengold | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jelena Lengold
DIMENZIJA
12,45 MB
IME DATOTEKE
Sejemski čarovnik.pdf
ISBN
4618848989219

OPIS

Provider. Sejemski čarovnik. Jelena Lengold v zbirki kratkih zgodb Sejemski čarovnik bralca vedno znova preseneča, tako z dramaturško premišljeno zasnovano zgradbo pripovedi kot s presenetljivimi menjavami leg, slogovnih postopkov in žanrov, pri čemer se izkaže za lucidno poznavalko notranjih demonov in vzgibov. Na voljo tudi e-knjiga na spletnem portalu ...

Napisane z veliko literarno silo, zgodbe Jelene Lengold verodostojno govorijo o ... Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Sejemski čarovnik Jelena Lengold 24,90 € Dodaj v košarico Angelski svetilniki Manca Razboršek 22,00 € Dodaj v košarico Krono kuharica Zakladnica krono prehrane Ana Gifing 24,90 € Dodaj v košarico Za zbirko kratkih zgodb Sejemski čarovnik je Jelena Lengold leta 2011 dobila nagrado Evropske unije za književnost, za slovenski prevod dela pa je poskrbela Dušanka Zabukovec..

POVEZANE KNJIGE