Sanje o belem štrpedu

Sanje o belem štrpedu - Marjana Moškrič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjana Moškrič
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Sanje o belem štrpedu.pdf
ISBN
6438220349109

OPIS

"Eni pravijo, da ni nikoli prepozno," je gobezdal."Mogoče imaš prav, vse je mogoče," sem se nasmehnil barabi stari. Ko bi le vedel, kako ga imam rad!"In kaj pravi?"" Sprašuje me, vedno samo sprašuje. A je kaj novega? Ne, nič ni novega. Vedno znova. Zdi se mi, da noče ali pa ne more izgovoriti tvojega imena.Ko so se pojavili tisti plakati, me je vsa razburjena klicala. "A je on?" je navalila. Kdo on? Niti sanjalo se mi ni, o čem govori."Ga nisi prepoznal? Kaj pa štrpeda, si ga visel? Čisto majhen, prav tak, kot mora biti."In mi je končno vžgalo, stari, da si res mogoče to ti. Kakšen slepec, sem bil jezen na samega sebe, ko sem te prepoznal in tisto belo zverinico nad tvojo glavo.""Pa ona? Kaj je rekla?" me je tiho vprašal.

| C | 1. stopnja | verzi Olmo, Sine in Šona so štrpedova druščina.

november 1958 Filozofska fakulteta v Ljubljani Članica društva slovenskih pisateljev DELA: Potovanje v nekoč, Stvar, Pravljica o belem in črnem, Čadevec, Sanje o belem štrpedu, Samo jesen,... OBNOVA OBNOVA Sanje o belem štrpedu (Marjana Moškrič) Zbrano, zapisano, prebrano.

POVEZANE KNJIGE