Preprosto in uporabno

Preprosto in uporabno - Benjamin Behnke, Kai Daniel Du | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Benjamin Behnke, Kai Daniel Du
DIMENZIJA
3,86 MB
IME DATOTEKE
Preprosto in uporabno.pdf
ISBN
6505035771456

OPIS

Knjiga prinaša domiselne ideje za reševanje vsakodnevnih težav. Kako prižgati laterno, ne da bi si opekli prste? Kako urediti kable? Kako odstraniti vodni kamen? Kako zložiti oblačila in urediti omare? Na internetu najdete najrazličnejše predloge takšnih rešitev. Pa taki nasveti res delujejo in vam lahko olajšajo življenje? Benjamin Behnke in Kai Daniel Du sta jih veliko tudi preizkusila in v tej knjigi zbrala 365 genialnih domislic za vse zadrege in težave v življenju.Pomlad & vrtGospodinjstvo & čiščenjePospravljanje & shranjevanjePoletje & sonceŠport & igraDopust & potovanjaGostje & zabavaJesen & noč čarovnicDelo & učenjePrebivanje & življenjeHobiji & domača delaZima & božičHrana & pijača

Jezusova zgodba Zgodba o Jezusovem križanju, kakršne še niste brali. Preprosto in uporabno. 365 praktičnih nasvetov za vsak dan.

Stvar lepo deluje (vse strani do sedaj so prikazane pravilno), je zastonj (ali slučajno še kdo plačuje za brskalnik?) in kar je meni še posebej všeč: izjemno je preprost . Preprosto in uporabno - 365 praktičnih nasvetov za vsak dan 32.99 € 31.34 € Mlada Nemca Benjamin Behnke in Kai Daniel Du se spoznata na genialne praktične rešitve za vsak dan. Preprosto in uporabno - 365 praktičnih nasvetov za vsak dan. Other Views.

POVEZANE KNJIGE