Preboj

Preboj - Adrian Predrag Kezele | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adrian Predrag Kezele
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Preboj.pdf
ISBN
9019039594979

OPIS

Pripravite se na nekaj nepričakovanega. Pripravite se na Preboj! Preboj govori o nenavadni sposobnosti našega uma, da ustvari privid in se omejuje znotraj želene ali neželene resničnosti.Človeško življenje temelji na velikem številu takšnih drobnih iluzij, na prvi pogled nedolžnih pripisovanj pomenov in zaključkov, ki se sčasoma nakopičijo in sprevržejo v človeško dramo, nerazumevanje, prepire in trpljenje.Proces, s katerim naš um ustvarja privid, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmišljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki tako nastane.A vendar je naš um zmožen še nečesa drugega - sprevidi lahko od kod izvira privid in stvarnost ugleda takšno, kakršna je.Na tak način enkrat za vselej opravi s kakršnimikoli omejitvami ali vsiljenimi vzorci in nas preda svobodnemu toku življenja.Zamisli in metode, ki se skrivajo v knjigi, so edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ključna je revolucionarna NLF* tehnika branja, ki prinaša umu svobodo in nepogojenosti. NLF deluje kot čarovnija!Najboljše od vsega je, da niso potrebni nikakršni predpogoji, priprave, znanje ali izkušnje. Kot praktična metodologija je NLF dostopen vsem, kjer koli in kadar koli. Če hočete preizkusiti čarovnijo, morate zgolj prebrati pričujočo knjigo in poslušati tiste njene dele, ki jih je mogoče posneti (skupaj s knjigo dobite tudi brezplačno aplikacijo, ki jo lahko prenesete na svoj pametni telefon.). Vznemirljiva možnost, mar ne? S pomočjo sodobne tehnologije** se ta edinstvena izkušnja s papirja pretaka na vaš pametni telefon, z njega pa v vaša ušesa in na koncu v vaš um in srce.Uživajte! * NLF je kratica za nekonceptualne lingvistične forme.** S knjigo prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Bitka na Menini planini velja za epopejo slovenskega partizanstva. Gre za zgodovinsko bitko, ki je primer srčne borbe za svobodno Slovenijo. Preboj govori o nenavadni sposobnosti našega uma, da ustvari privid in se omejuje znotraj želene ali neželene resničnosti.

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 3,7 EUR.

POVEZANE KNJIGE