O kravi, ki je lajala v luno

O kravi, ki je lajala v luno - Ida Mlakar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ida Mlakar
DIMENZIJA
5,4 MB
IME DATOTEKE
O kravi, ki je lajala v luno.pdf
ISBN
2042770027628

OPIS

Potem ko krava Mrvica spozna, da zanjo na kmetiji ni več prostora, se usede na kolo in se poda na pot, kjer spozna prav posebnega konja; tedaj se začne dogodivščina v dvoje ... Na videz preprosta živalska zgodba se na nevsiljiv način loti pomembne, a vendarle bolj redko ubesedene teme starostnikov in starosti.

Na videz preprosta živalska zgodba se na nevsiljiv način loti pomembne, a vendarle bolj redko ubesedene teme starostnikov in starosti. Ida Mlakar Črnič: O kravi, ki je lajala v luno /na 1. programu/ Le kaj se je zgodilo s kravo, ki je postala stara in spušča čudne glasove? Pa ne, da jo trka luna? Krava Mrvica je poiskala […] 28:53.

Prisluhni zvokom in junakom iz zgodbe. O kravi, ki je lajala v luno | Ida Mlakar. Saved by Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka.

POVEZANE KNJIGE