Novi enominutni manager

Novi enominutni manager - Ken Blanchard, Spencer Johnson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ken Blanchard, Spencer Johnson
DIMENZIJA
3,20 MB
IME DATOTEKE
Novi enominutni manager.pdf
ISBN
4982668498368

OPIS

Priročnik napisan na osnovi #1 uspešnice o upravljanju svojega dela in življenja. Svet se je spremenil in tako se je tudi Novi enominutni manager. Našel je nove poti, da vam pomaga hitreje uspeti v tem hitro spreminjajočem se svetu.“Navdušen sem nad Novim enominutnim managerjem. Je zelo uporaben pripomoček v tem hitro spreminjajočem se svetu.”- Claire Diaz-Ortiz, bivša voditeljica Oddelka za socialne inovacije, Twitter, Inc.

Svet se je spremenil in tako se je tudi Novi enominutni manager. Našel je nove Svet se je spremenil in tako se je tudi Novi enominutni manager.

Svet se je spremenil in tako se je tudi Novi enominutni manager. Našel je nove poti, da vam pomaga hitreje uspeti v tem hitro spreminjajočem se svetu.

POVEZANE KNJIGE