Najin poročni planer

Najin poročni planer Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,12 MB
IME DATOTEKE
Najin poročni planer.pdf
ISBN
1693374396263

OPIS

Načrtovanje poroke je zelo prijetna naloga, sploh če se lotiš organizirano. Tu vama bo zagotovo v veliko pomoč prišel naš poročni planer, kamor si lahko zapisujeta svoje ideje, pomembne informacije, kontaktne številke ponudnikov, lepita fotografije ter tako počasi ustvarjata svoj popoln dan. V Najinem poročnem planerju bosta našla pestro vsebino, ki vama bo zagotovo v pomoč pri organizaciji: Sanjska poročna obleka za vse postave Koliko naju bo stalo? Ideje kako privarčevati Kdo kaj plača? Civilna poroka Kako narediti seznam gostov Kako najbolje razporediti svate? Seznam obveznih poročnih fotografij Besedila poročnih vabil Besedila poročnih zahval Letni poročni koledar

Glede na to, da vsako leto z veseljem obujava spomine in da letos praznujeva prvo okroglo obletnico, sva vam imela veliko za povedati. Najini priči sta bila najin poročni planer Gustavo in pa natakar, ki je skrbel za hladno buteljko in hladne vlažne brisačke, katerega ime nisva nikoli zvedela. Seveda je bila prisotna še fotografinja, ki je evidentirala korake še 3 ure po uradnem delu.

Odločila sva se, da spregovoriva o najini poroki. Glede na to, da vsako leto z veseljem obujava spomine in da letos praznujeva prvo okroglo obletnico, sva vam imela veliko za povedati. Najini priči sta bila najin poročni planer Gustavo in pa natakar, ki je skrbel za hladno buteljko in hladne vlažne brisačke, katerega ime nisva nikoli zvedela.

POVEZANE KNJIGE