Moja prva šivarica

Moja prva šivarica - Sabina Alibegić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabina Alibegić
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Moja prva šivarica.pdf
ISBN
8835565894398

OPIS

Izvedeli boste vse o osnovah šivanja in izdelavi oblačil!Knjižica vas popelje čez začetni tečaj šivanja korak za korakom. Spoznali boste šivalni stroj in se ga naučili uporabljati; odkrili boste ročne, strojne in vezilne vbode; prevozili prvo vožnjo s šivalnim strojem. Šivalni projekti so opremljeni z ilustracijami, slikami in opisi za izdelavo krila, hlač, majice in oblekice. Izvedeli boste tudi, kako pokrpati, skrajšati in popraviti svoja oblačila, in kako z naravnimi sredstvi odstranite madeže iz oblačil.Uporaben priročnik za vsak dom!

- 2013 Sve vesti na temu: ivica i marica. Luka Raco UŽIVA SA DEVOJKOM na Kopaoniku! Objavio fotku, a među prvima se oglasila partnerka Mila iz serije... Želka G.

Luka Raco UŽIVA SA DEVOJKOM na Kopaoniku! Objavio fotku, a među prvima se oglasila partnerka Mila iz serije... Želka G. (dzaja26) ID 80145 (12.4.2010, 10:54) Veronika tortička je krajšia takáto ako keby si na ňu dala ruže, keďže si ju piekla pre dcérku - predpokladám, mne osobne sa veľmi páči, aj farebne Spomni se me : prva knjiga trilogije z Rosenwooda.

POVEZANE KNJIGE