Mavrica bližine

Mavrica bližine - Zvezdana Majhen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zvezdana Majhen
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Mavrica bližine.pdf
ISBN
3403791274191

OPIS

Mavrična pesniška zbirka za otroke, ki širi ljubezen do življenja, živih bitij in planeta.Pesniška zbirka MAVRICA BLIŽINE s tem naslovom ni naslovljena naključno. Barvitost življenja že od otroka zahteva usmerjanje v osebne in družbene presoje, ki mu omogočajo globlji in vse bolj kritični odnos do sebe in okolja. Človek je »spoznavajoče« bitje, ki individualno in kolektivno zavest gradi zlasti na vzgledih. Ob ljudeh, ki ga sooblikujejo, pa je v procesu vzgoje in izobraževanja pomembna tudi umetnost. Otrok lahko z njeno pomočjo kontrolirano spoznava življenje v vsej njegovi barvitosti. Dodaten navdih za nastanek pesniške zbirke pa so bili svetovni, mednarodni, evropski, državni idr. dnevi, ki izražajo spoštovanje človeštva do drugih živih bitij, planeta, dejanj in doživetij, ki smo jih skozi zgodovino nanizali.

uri je v avli naše šole potekala zaključna kulturna prireditev OŠ Kajetana Koviča Radenci z naslovom »MAVRICA BLIŽINE, SAJ BLIŽINA JE MILINA«, s podelitvijo priznanj in pohval najuspešnejšim učencem naše šole, ki sta jih podelili ravnateljica Simona Grosman ... Dodaj komentar za MAVRICA Črnuče Ta uporabnik obstaja, prosimo vnesite geslo: Mnenje bo vidno vsem obiskovalcem! 3 + 2 = Ocena. Sorodne poslovalnice v bližini Mercator Market Ceneta Štuparja Ljubljana.

Zrcalna mavrica je pogosta, saj je za njen nastanek dovolj že majhna količina vode (tudi luža). MAVRICA BLIŽINE ni bila še nikoli tako blizu. Mavrično pesniško zbirko za otroke bosta namreč sami predstavili in z nami bosta tudi ustvarjali.

POVEZANE KNJIGE