Kako je odraščal komik

Kako je odraščal komik - Jonas Gardell | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jonas Gardell
DIMENZIJA
10,30 MB
IME DATOTEKE
Kako je odraščal komik.pdf
ISBN
3764105540998

OPIS

Sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav je na odrskih deskah aktiven že več let. Odraščal je v Kranju, kasneje se je preselil v Tržič, nato pa ga je pot pripeljala v Ljubljano. KAKO JE ODRAŠČAL KOMIK - Jonas Gardell - 10 eur KAKO VOJAK POPRAVI GRAMOFON - Saša Stanišić - 10 eur KAKO ŽIVETI Z NEVROTIČNIM PSOM - Stephen Baker - 10 eur KAKo JE oDRAščAl KomIK Roman enega najbolj znanih švedskih komikov o medvrstniškem nasilju.

Pravi, da ene od žrtev ni hotel ubiti, ampak le malo prestrašiti, a ga je v navalu adrenalina zadel v glavo. Jonas Gardell: En komikers uppväxt / Kako je odraščal komik Originalni jezik švedski; prevod v slovenščino: dr. Nada Grošelj Gardell v romanu otroštvo postavi v vlogo gojišča različnih strahov in travm, poseben poudarek pa namenja vrstniškemu nadlegovanju in ustrahovanju, poleg tega pa tudi starševskemu zanemarjanju in neuslišani ... Bisernice - oglejte si vse knjige na Emka.si, Klofuta, Vdih, Vsak dan je Malalin dan, Ukulele jam (mehka vezava), Viseči vrt... K Boštjanu Romihu je na zajtrk prišel Sašo Stare, ki je igralec, improvizator, novinar, animator, študent filozofije in teologije.

POVEZANE KNJIGE