Kaj za vraga naj kupim za darilo?

Kaj za vraga naj kupim za darilo? - Brigita Oblak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brigita Oblak
DIMENZIJA
5,64 MB
IME DATOTEKE
Kaj za vraga naj kupim za darilo?.pdf
ISBN
3806998857128

OPIS

Obdarite in zmagajte! Knjiga ponuja ideje, kaj dejansko kupiti nekomu za darilo in kako z voščilom ustvariti nepozabno zgodbo.Bogato je opremljena tudi z vrhunskimi fotografijami Jasmine Putnik, ki pokažejo, unikatnost, izvirnost in uporabnost daril.Obdarovanje je brez dvoma ena najlepših gest. Žal pa je marsikomu postalo breme in stres. Pentlca vrh škatle je prišla ravno zato, da v vas zbudi to otroško razigranost, ko z darilom v rokah čakamo, da se vrata odpro in zmagovalni občutek ob podarjanju. Želi da uživate. Tako je pred vami prvi priročnik z aktualnim naslovom: »Kaj za vraga naj kupim za darilo?«, resnična novost, ki vam bo odprla povsem nov pogled na obdarovanje.Z več kot 300 odštekanimi idejami, združenimi v 33 tem (npr. upokojenec, mladi očka, mladoporočenca, vselitev v novi dom, …), boste poleg KAJ KUPITI odkrili tudi KAKO PODARITI! Unikatne kombinacije izdelkov so namreč opremljene s humornimi citati, s katerimi boste svoja darila zaokrožili v celovito zabavno zgodbo. Tako bodo vaša darila postala res osebna, z njimi pa boste obdarovancem pričarali nasmeh, ki zlepa ne bo izginil.

[email protected] RSS Obvestila in novice RSS Javni razpisi; Za najstnike Število izdelkov na voljo: 78 Razvrsti po -- Najnižja cena Najvišja cena Ime izdelka: A-Ž Ime izdelka: Ž-A Na zalogi Šifra izdelka: naraščajoče Šifra izdelka: padajoče Pokaži 21 42 105 na stran doletela me je čast, da bom botrca moji nečakiinji. Nimam pojma, kaj je moja naloga ob krstu in kaj naj ji podarim.

Pred nekaj dnevi pa sem dobila v roke prikupno knjigo z naslovom »Kaj za vraga naj kupim za darilo?«. Vsem, ki imate podobne težave kot jaz, zeloooo priporočam.

POVEZANE KNJIGE