Intimno

Intimno - Gabriela Babnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabriela Babnik
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
Intimno.pdf
ISBN
5022376929349

OPIS

Z romanom Intimno potujemo med Parizom, Ljubljano in New Yorkom, ob tem pa sledimo trem pripovednim nitim: ljubezenski zgodbi Janine in Fadula, nekdanjega novinarja iz Čada, ki je v Evropo pobegnil zaradi svojih kritičnih člankov, razmerju mlade Amine in precej starejšega Tiborja, ki se spopadeta s smrtjo nekajletne hčere Izabele in pripovedjo o umetnici Deani, ki preko fotografije vstopa v intimo svojih portretirancev. Med njimi se znajde tudi skrivnosten moški Tay, ki razkrije povezanost zgodb o identiteti, tujosti ter možnosti in odsotnosti možnosti izbire. Roman Intimno je hkrati tudi odziv na institucionalni in siceršnji rasizem.

We believe that everyone deserves an escape into the world of comfort and luxury. Shop online now! Extreme Intimo - najfiniji materijali i moderan kroj za one koji ne razdvajaju udobnost i lep izgled.

Maska je tri-plastna: vrhnja in druga plast je iz bombaža, spodnja plast je filter. V predelu nosu ima žičko za boljši oprijem.

POVEZANE KNJIGE