Igriva abeceda

Igriva abeceda - Breda Pugelj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Breda Pugelj
DIMENZIJA
11,76 MB
IME DATOTEKE
Igriva abeceda.pdf
ISBN
6255268029519

OPIS

Slikanica pisateljice Brede Pugelj in ilustratorke Urške Stropnik Šonc otrokom na privlačen način približa abecedo.Nekega dne so se igrive črke abecede zbrale na sestanku in odločile, da ne bodo več stale v vrstnem redu, kot ga določa slovar. Ko so spoznale, da bi to lahko povzročilo hudo zmedo, so sklenile, da se bodo zabavale na drug način. Vsaka od njih bo povedala zgodbo ali pesmico, ki se začne z njenim imenom. Začel je A s pesmico Ata, nato B s pripovedko Balon in tako naprej do črke Ž. Nastale so raznolike pripovedke in zabavne pesmice, ki jim bodo z veseljem prisluhnili radovedni mladi nadebudneži. Še toliko bolj, ker jih dopolnjujejo izvrstne ilustracije. Ob tem bodo pa še mimogrede spoznavali črke in abecedo.

Prvi natis, založba igriva abeceda Nekega dne so se igrive črke abecede zbrale na sestanku in odločile, da ne bodo več stale v vrstnem redu, kot ga določa slovar. Ko so spoznale, da bi to lahko povzročilo hudo zmedo, so sklenile, da se bodo zabavale na drug način. Informacije o ceni programov: Tudi cene so seveda pomembne pri izbiri ponudnika.

Redna cena 32,99€ Fisher Price ... Igriva abeceda na PIKINEM FESTIVALU; Iskanje po založbi. Išči.

POVEZANE KNJIGE