Cukini, pira, mak in pite

Cukini, pira, mak in pite - Tatjana Krejan Košan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatjana Krejan Košan
DIMENZIJA
5,45 MB
IME DATOTEKE
Cukini, pira, mak in pite.pdf
ISBN
5058564889367

OPIS

Za ureditev vrta potrebujemo zgolj dve vrlini: nekaj znanja in veliko ustvarjalnosti. naučimo se opazovanja ratlin, da jim bomo lahko nudli, kar potrebujejo za uspešno rast. Uživajmo v njihovi lepoti. Poduhajmo jih in se jih dotaknimo. nazadnje pa iz njih priprvimo okusne jedi, v katerih bomo uživali s svojimi bližnjimi.

Jó étvágyat kívánok! Parmezán helyett füstölt sajttal is elkészíthetjük. Predstavitev knjige "Cukini, pira, mak in pite" z avtorico Tatjano Krejan Košan. Naj se predstava začne.

CUKINI, PIRA, MAK IN PITE, predstavitev nove kulinarične knjige avtorice Tatjane Krejan Košan II Tatjan Krejan Košan: CUKINI, PIRA, MAK IN PITE Za ureditev vrta potrebujemo zgolj dve vrlini: nekaj Lokalne novice in dogodki občine Slovenj Gradec za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete. Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Slovenj Gradec! Več: Prodam nerabljeno, še zavito knjigo Cukini - pira, mak in pite, Tatjana Krejan Košan, cena nove je 25 EUR. V petek, 18.3.2016, ob 19.00 v Knjižnici Mislinja predstavitev nove knjige CUKINI, PIRA, MAK IN PITE avtorice Tatjane Krejan Košan.

POVEZANE KNJIGE