Bratstvo na delu

Bratstvo na delu - Matjaž Stibilj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matjaž Stibilj
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Bratstvo na delu.pdf
ISBN
6077353179817

OPIS

Fotografije nasmejanih mladink in mladincev, ki postrojeni odhajajo na delo s harmoniko na čelu, z lopatami nakladajo material, prestavljajo tirnice, porivajo samokolnice in družno plešejo kólo, dajejo občutek nekega drugačnega, pozitivnejšega družbenega vzdušja in raziskovalca kaj lahko potegnejo v mit o delovnih akcijah. Nepregledne množice, ki so prostovoljno gradile velike industrijske objekte in infrastrukturo povojne Jugoslavije z borno mehanizacijo in z danes nepredstavljivim navdušenjem in voljo, so pojav, ki nas težko pusti ravnodušne, pa naj nanj gledamo z navdušenjem ali skepso. […] Ta čas ni tako daleč. Živeli so ga naši dedki in babice, naši očetje in matere, morda pa je celo kdo izmed vas, ki to berete, vihtel kramp na kateri izmed delovnih akcij za planirano skupno dobro.

Domoznanstvo Študije in zborniki. Stadion 1.

maj. " Bratstvo na delu": mladinske delovne enote cone A Julijske krajine : [diplomsko delo] Avtor: Matjaž Stibilj: Založnik: M. Stibilj, 2010: Dolžina: 444 strani : Izvozi navedbo: BiBTeX EndNote RefMan ii bratstvo na delu delovne enote cone a julijske krajine m.

POVEZANE KNJIGE