Božiček

Božiček - Raymond Briggs | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Raymond Briggs
DIMENZIJA
5,77 MB
IME DATOTEKE
Božiček.pdf
ISBN
7251141702497

OPIS

Knjiga Božiček, ki ponuja povsem drugačno interpretacijo lika kot smo ga vajeni, je še eno brezčasno delo Raymonda Briggsa.Namesto že skoraj osladno veselega moža v tem delu spoznamo dosti bolj človeškega božička. Takšnega, ki živi v običajni hiši in se pri dostavi daril na božični večer sooča s popolnoma običajnimi človeškimi tegobami. Tu ni ne duha na sluha o gospe Božičkovi (razen slike v eni izmed scen, ki nakazuje, da je vdovec) ali vilini, ki bi mu tako ali drugače pomagali. Z njim živita le njegova mačka in pes ter dva severna jelena. Izkaže se kot tipičen, dobrodušen starec, ki neperestano godrnja, a navsezadnje svoje delo.

... zaŠČitna maska s filtrom - boŽiČek Pralna zaščitna maska za obraz iz dveh slojev in filtra je trpežna, lahka in ima tridimenzionalno zasnovo. Ta zasnova zagotavlja udobje, in preprečuje občutek utesnjenosti. Igra Frizure Božiček (Santa's Real Haircuts ) online.Tradicionalna bela brada in ključavnice Božička bo nadomeščen z multi-barvne pramene ali pletenice, če delate na las dedka na predvečer novega let Božiček je oblečen v rdeče hlače, rdeč plašč, na glavi ima rdečo kapo, okoli trebuha zlat pas, v rokah pa drži zlat zvonec in velikansko rdečo vrečo polno daril.

januar 2021 05:53 ... Milan Krek ni Božiček Direktor NIJZ Milan Krek je sredi januarja izjavil: »Po 15. februarju ne bo več težav glede cepiva.

POVEZANE KNJIGE