Bistvo vsega

Bistvo vsega - Iris Hanika | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iris Hanika
DIMENZIJA
6,40 MB
IME DATOTEKE
Bistvo vsega.pdf
ISBN
5793093924089

OPIS

Nemška pisateljica Iris Hanika je za roman Bistvo vsega prejela dve nagradi, leta 2010 nagrado Evropske unije za književnost in leta 2011 nagrado LiteraTour Nord.Pride čas, ko od tebe odpade vse, jeza mladosti in trpljenje zaradi nepravičnosti sveta, tudi zaupanje, da bo vse še boljše ali celo dobro, če se boš le zadosti in z vsem srcem potrudil. Pride čas,ko se to srce preprosto izprazni in ostane človek prepuščen samemu sebi, popolnoma sam s sabo. Nič kaj prijetno obdobje.Svojevrsten roman Bistvo vsega natančno izriše podobo čudaškega uslužbenca Zavoda za upravljanje preteklosti, Hansa Frambacha, prikazuje, kako zločini nacističnega obdobja desetletja po koncu vojne vplivajo na Nemce, hkrati pa raziskuje absurdnost spominskih slovesnosti in nemoč, s katero se ob spominu na te zločine srečujemo še danes. Je za vse kriva nacistična preteklost? Sta Hans in njegova prijateljica Graziela le zaradi nje izgubila zmožnost biti srečna ali pa so vzroki njune nesrečnosti povsem osebni?

Velikost: 130x180mm, 210x300mm, 300x400mm, 500x700mm Okvir: leseni, beli ali črni Papir: 300g / digitalni tisk Okvirja velikosti 130x180mm in 210x300mm lahko samostojno stojita ali ju namestite na steno. Bistvo vsega pri njej pa je to, da vseh rešitev in odrešitev, ki jih je ob pomoči EFT izkusila sama, ne drži le v sebi, ampak jih skuša s hvaležnostjo in največjim žarom predajati naprej, podeliti z drugimi, s tapkanjem pomagati vsem, ki bi to želeli, tudi Tebi. Jure, Ljubljana.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Nemška pisateljica Iris Hanika je za roman Bistvo vsega prejela dve nagradi, leta 2010 nagrado Evropske unije za književnost in leta 2011 nagrado LiteraTour Nord. To je bistvo vsega. Bistvo samega motivacijskega pisna ni v tem, da lažemo.

POVEZANE KNJIGE