Zlahka

Zlahka - Luka Novak, Valentina Smej Novak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Novak, Valentina Smej Novak
DIMENZIJA
11,68 MB
IME DATOTEKE
Zlahka.pdf
ISBN
7445380446957

OPIS

Knjige niso v brezhibnem stanju (zadnji izvodi). Knjiga, ki kuha zlahka:- z veliko zelenjave,- z veliko sadja,- z veliko stročnic,- z nekaj super živili,- pa tudi s pujsom in piščetom.Zlahka nam razkriva ljubezen do kuhanja na prvi pogled in je povabilo k intuitivni kuhariji. Pregledno razporejene sestavine na zračnih fotografijah poskrbijo, da recept zaobjamemo na prvi pogled in karpotegne nas v kuharijo.Tako bomo zlahka pripravili naravne kremne juhe, bešamelasto lazanjo in parmigiano, orientalske solate s kuskusom in peso, ruski boršč, pito z beluši, andaluzijski gazpačo, najpreprostejši strt krompir, obilni burito za veliko družbo, veganske sendviče iz konopljine moke, kurkumin kruh, fenomenalni kruh s pestom, klasične, vegi in tuna burgerje z najmehkejšo domačo štručko, sicilijanske špagete z morskimi sadeži, hobotnico v ekonom loncu, hitre kremne testenine z lososom, filadelfijski sirov zrezek v sendviču, tržaško pojedino s klobaso in dušenim koromačem, pa mlečni riž s posipom iz brownieja, zamrznjen jogurt, težko pričakovano božično deblo in kup sadja: slivovo pito s pirinim zdrobljencem, mandljeve rezine s kremo iz limoninega likerja, proseno kašo s češpljami in bananino-pirine mafine ...

Američan ni imel nobenih možnosti proti Nadalu. Rafael Nadal v uvodnem krogu ni imel nobenih težav, saj je dvoboj dobil po treh nizih.

Pustite svoje najljubše naprave v ovitkih, njihova baterija se bo kljub temu napolnila z 9 W hitrim polnjenjem. Ko je naprava pripravljena za uporabo, vas bo na to opozorila prijazna LED lučka.

POVEZANE KNJIGE