Življenje na tirih

Življenje na tirih - Ramon Erra | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ramon Erra
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Življenje na tirih.pdf
ISBN
1998866628016

OPIS

Ramon Erra (Vic, 1966) je večkrat nagrajeni katalonski pisatelj in kolumnist. V literarni svet je vstopil z mladinskim romanom Operació gàbies buides (Operacija prazne kletke, 2001), napisanim v sodelovanju z Jordijem Martíjem. Zatem je objavil tri zbirke kratkih zgodb: La flor blanca de l’estramoni (Bel cvet kristavca, 2001), A Bòsnia ens trobarem (V Bosni se srečamo,2004) in Pólvora del quatre de juliol (Smodnik četrtega julija, 2007). Sledila sta jim romana Desfent el nus del mocador (Razvezujoč vozel na robcu,2008) in Escolta, Volòdia! (Prisluhni, Volodja!,2010). Nazadnje je izšla zbirka kratkih zgodb Življenje na tirih, za katero je leta 2011 prejel nagrado Mercè Rodorera.Erra pravi, da človek ob vstopu na vlak določeno zgodbo pušča za seboj, saj se pred njim že pojavlja možnost nove zgodbe. Da bi jo dosegel, mora zgolj slediti progi, po kateri ga vlak pelje, ali pa izstopiti na kateri koli postaji, ki stoji med začetno in končno točko potovanja.

Na kraju nesreče je bilo več gasilskih vozil, reševalno vozilo in policija. NA SPOREDU DANES: 13:00 - Novice Svet 24. 13:15 - Obvestila in osmrtnice.

07. Kombi obtičal na tirih Radovljica - V sredo __(0)__ se je na prehodu ceste čez železniško progo v Otočah zgodila __(1)__. Okrog treh ponoči je 31-letni Matjaž R.

POVEZANE KNJIGE