Zdravljenje s kisikom

Zdravljenje s kisikom - Barbara Černe | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Černe
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje s kisikom.pdf
ISBN
4693273444056

OPIS

Ta knjiga odgrinja veličino nevidnega zdravnika – kisika. Od vseh hranil, ki jih naše telo potrebuje, je le eden, kisik, tako nujno potreben, da bi brez njega umrli v nekaj minutah. Na kisik običajno ne gledamo kot na ključno hranilo. Kot velja za vsa hranila, velja tudi za kisik, da njegovo pomanjkanje vodi do slabosti, bolezni ali obolenja. A kisik ni le ključno hranilo; je tudi nevidni zdravilec s precej dolgimi rokami.V tej knjigi opisane različne vrste kisikovih terapij, ki jih v Evropi uporabljajo že desetletja, vas bodo morda navdušile za nove pristope k zdravljenju najrazličnejših obolenj … od takšnih blagih, kot so kožne alergije, do bolezni nove dobe, kot sta sindrom kronične utrujenosti in fibromialgija, pa vse do najtežjih, kot so možganska obolenja, aids, rak in številne druge.

Hiperbarična komora na popolnoma neboleč način zdravi zelo širok nabor..V neposredni bližini Ljubljane vam je na voljo zdravstveni center z vrhunsko opremo. Zdravstveni center za hiperbarično kisikovo terapijo in estetsko akupunkturo.

Prenosni koncentratorji; Motnje dihanja v spanju. Vrste motenj dihanja med spanjem; Zdravljenje motenj spanja.

POVEZANE KNJIGE