Zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti - Esther Hicks, Jerry Hicks | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Esther Hicks, Jerry Hicks
DIMENZIJA
3,5 MB
IME DATOTEKE
Zakon privlačnosti.pdf
ISBN
5533277865141

OPIS

Ob vnovičnem ponatisu te prečudovite knjige, ki je spremenila življenje tisočim in tisočim ljudem, in tudi meni, sem počaščena, da lahko delim z vami svoje navdušenje nad človekovo sposobnostjo ustvarjati zavestno, premišljeno in predvsem radostno!Želeno je neizogibno že, ko si preprosto dopuščamo verjeti, da je uresničljivo. Kako hitro šele pride, ko si dopuščamo slediti svoji najvišji radosti.Temeljni zakon Vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti, je tako zanesljiv in dosleden, da nam ne pomaga le spoznati moči naših lastnih misli, temveč na svoji koži občutiti resnico, da smo vsi, da je vse, Eno; neskončno inteligentno prepleteno.Je Zakon, ki nam vsem prinaša natančno to, v kar verjamemo. Zato se je v času, ko znanost dohiteva na prvi pogled skrivnostno duhovnost, pomembno vprašati:"Ali mi to, v kar verjamem, koristi? Mi pomaga ustvariti želeno? Mi pomaga želeno čutiti, dihati, živeti...? Me to, v kar verjamem, osrečuje?"Kajti, kot nas uči in spominja neskončno inteligentna, čista Izvorna zavest, katere izraz smo vsi, in jo neponovljivo prevaja Esther Hicks, je pot do želenega le čustveno potovanje. Potovanje k Radosti. Vrnitev k sebi. Vrnitev Domov...z veliko začetnico.Je pot, na kateri je mogoče vse. Zato na koncu ostane le eno vprašanje:"Torej, kaj si želite?"– Nataša Martinčič - Ašvata

A leta negativnega razmišljanja po navadi naredijo svoje. Ustvarijo majhne črvičke, ki počasi grizejo naše sanje in upe.

Dobra vila - Maja je avtorica knjižne uspešnice Čarobnost življenja, Iz uma v srce, Metuljčic, CDjev in Knjige odgovorov ... več na www.dobravila.com Zakon privlačnosti temelji na preprostem načelu: Privabimo to, kar smo.

POVEZANE KNJIGE