Vera v človeka ali Na pragu večjega življenja

Vera v človeka ali Na pragu večjega življenja - Rabindranath Tagore | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabindranath Tagore
DIMENZIJA
11,26 MB
IME DATOTEKE
Vera v človeka ali Na pragu večjega življenja.pdf
ISBN
2829452846237

OPIS

Duhovna avtobiografija.Tagorejev najvišji slog razgrinjanja duhovne resnice na temelju lastnih izkušenj, ki bralčevega duha dobesedno uroči, nazorno naslika nekaj, kar je v vsakem od nas – namreč brezmejni notranji svet naše duševnosti, istočasno pa poda tudi docela jasna navodila, kako se odpraviti na pot duhovne odrešitve, ki ima za cilj združitev z Univerzalnim Duhom, imenovanim Eno(st).

2,99 € za vse izdelke plačane (Paypal, kartica, Valu, Predračun) o 28 do 34 let - poglobi in razširi se poznavanje samega sebe, tudi tistih vidikov lastne narave, na katere prej nismo bili pozorni. o 34 do 45 let - nov pogled na sebe, svet in življenje, se oblikuje na podlagi spoznanja, da nismo neminljivi, da življenje ne bo trajalo večno; perspektiva minljivosti in zaključevanja npr.

Seth, Vikram: Enaka glasba. Shors, John: ...

POVEZANE KNJIGE