Tečejo, tečejo nitke

Tečejo, tečejo nitke - Marija Ahačič Pollak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Ahačič Pollak
DIMENZIJA
7,94 MB
IME DATOTEKE
Tečejo, tečejo nitke.pdf
ISBN
3646513904443

OPIS

»Knjiga Marije Ahačič Pollak je izjemna pripoved njenega življenja med Slovenijo in Kanado. Je tudi neke vrste nadaljevanje njene prejšnje knjige Nitke življenja, Martinčkovi iz Tržiča. Menim, da je knjiga tudi poučna za našo mladino, ki si predstavlja, da bodo življenjski, predvsem ekonomski uspehi prišli na hitro, čez noč, in pri tem pozablja, da dobre stvari nastajajo postopoma, predvsem pa s poštenim, trdim delom in najrazličnejšimi odrekanji.«(prof. dr. Janez Bogataj)

| Novice občina Tržič | MojaObčina.si Delovni naslov letošnje razstave je Tečejo, tečejo nitke in tudi tokrat so svoja del postavile na ogled blizu praznika nežnejšega spola, dneva žena in bližajočega se materinskega dne. Tečejo, tečejo nitke. datum: 01.04.2015.

1955 v Ljubljano študirat glasbo. Ker je... Mohorjeva založba iz Celovca predstavlja knjigo Tečejo, tečejo nitke avtorice Marije Ahačič Pollak.

POVEZANE KNJIGE