Šepetalec športnim otrokom

Šepetalec športnim otrokom - Andrej Miklavc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Miklavc
DIMENZIJA
9,77 MB
IME DATOTEKE
Šepetalec športnim otrokom.pdf
ISBN
6656049362026

OPIS

Andrej Miklavc, nekdanji vrhunski športnik, trikratni olimpijec, mednarodni podjetnik. Andrej je po koncu dolge in uspešne športne poti ter študiju ekonomije (Management & Marketing) svojo kariero nadaljeval kot strokovni so-komentator na nacionalni TV, poslovni in podjetniški svetovalec, direktor marketinga in prodaje mobilnega operaterja in predstavnik največjega telekomunikacijskega podjetja na svetu, s sedežem v ZDA. V ZDA je pričel z delovanjem Coaching-a in Svetovanja posameznikom in organizacijam pri doseganju ciljev ter spreminjanju problemov v priložnosti. Je avtor in izvajalec programov High Performance ter predavatelj z izkušnjami po svetu in doma. Njegov življenjski moto je: »Uspeh pomeni pot, na kateri se razvijaš, napreduješ in doprinašaš ostalim.«Iz vsebine:1. Šport je svet. Svet je šport2. Soustvarite največ pri svojem otroku3. Zakaj otroci sodelujejo v športu in kaj želijo od športa...4. Zakaj otroci prenehajo s športom...5. Pričakovanja, ki jih imajo otroci od svojih staršev6. Pravilo #17. Zaznavanje sposobnosti8. Vloga pohvale9. Komunikacija – triangel: starši – trener – otrok10. Namigi pri podpori svojemu otroku11. Nastopanje ali rezultati12. Sem zmagal ali izgubil13. Tekmovalni dan14. Pomagajte otroku pri soočanju s »pritiskom«15. Kako starši učinkovito podpiramo otroke v športu16. Uživajte tudi sami v športu, zaslužili ste si!

Je pa izjemno koristna za vsakega starša, ki ima odraščajočega otroka. Pravzaprav je namenjena tudi tistim staršem, ki nimajo otrok v športu, ampak samo v šoli, mogiče glasbeni šoli, pri tabornikih ali... Investicijska priložnost za posameznike in podjetja Šepetalec športnim otrokom je prva knjigam, ki enostavno in učinkovito povzema pogled in pomen razvoja otrok v športu skozi otroške potrebe ter starševske vloge pri tem.

Glavna naloga staršev je pomagati otroku do samostojnosti in pri iskanju otrokovih področij, ki ga veselijo. Šepetalec športnim otrokom. Zakaj imajo otroci radi šport in kako jih starši pri tem spodbujamo? Andrej Miklavc.

POVEZANE KNJIGE