Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida

Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida - Jim V. Humble | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jim V. Humble
DIMENZIJA
9,74 MB
IME DATOTEKE
Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida.pdf
ISBN
5066987563838

OPIS

Vsestransko mineralno dopolnilo MMS, več kot pet milijonov ljudi po vsem svetu ga je že uporabilo, deluje v nekaj urah. Po jemanju MMS-a se ljudje običajno pozdravijo v petih dneh; bolezni in druga bolezenska stanja preprosto izginejo.Več kot sto let so po klinikah in bolnišnicah uporabljali aktivne sestavine v tem dodatku, da so razkuževali bolnišnična tla, mize, opremo in drugo. Zdaj lahko ta močni uničevalec izkoristi naš imunski sistem, da varno uniči povzročitelje bolezni v telesu.Prav presenetljivo je, da imunski sistem ob pravilnem jemanju MMS-a uniči le tiste klice, bakterije in viruse, ki so telesu škodljivi. MMS ne vpliva na koristne bakterije v telesu niti na zdrave celice. Je ena takih kemikalij, kot jih proizvaja imunski sistem v telesu, da v njem uniči patogene in druge škodljive mikroorganizme.MMS je najboljša rešitev za vse bolezni in tegobe človeštva. Ni zdravilo. Na imunski sistem deluje kot superpolnilec, zato ni namenjen zdravljenju določene bolezni; ugotovili so, da izboljša imunski sistem do te stopnje, da večino bolezni premaga v manj kot štiriindvajsetih urah.MMS uniči mikroorganizme, vključno z virusi, bakterijami, glivicami, plesnimi, kvasovkami in paraziti, ki povzročajo različne bolezni, oksidira težke kovine v telesu, nevtralizira strupene tuje snovi …V knjigi so tudi natančna navodila, kako lahko ta dodatek pripravimo sami v svoji kuhinji z zlahka dosegljivimi sestavinami.

Če so vaša oblačila močno umazana od krvi in ste ... obvladujejo ali zaradi njih celo obupu-jejo. Življenje nas vse preskuša v različnih situacijah: na mnoge od njih se zdravniki znamo in zmoremo pripraviti in jih uspešno razrešiti.

Poglejte si tri videoposnetke, kjer Mantak Chia govori o notranjem smehljaju. Opisuje jih v knjigi Rešite si zdravje ali celó življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida. Kot že ime knjige pove, je prvi čudežni mineralni dodatek klorov dioksid.

POVEZANE KNJIGE