Plezalni vodnik. Kamniško-Savinjske Alpe. Repov kot, Kamniška Bela

Plezalni vodnik. Kamniško-Savinjske Alpe. Repov kot, Kamniška Bela - Tone Golnar, Silvij Morojna, Bojan Pollak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Golnar, Silvij Morojna, Bojan Pollak
DIMENZIJA
9,39 MB
IME DATOTEKE
Plezalni vodnik. Kamniško-Savinjske Alpe. Repov kot, Kamniška Bela.pdf
ISBN
6531831739533

OPIS

Izšla je tretja, dopolnjena in popravljena izdaja vodnika Repov kot, Kamniška Bela. Stene se niso bistveno spremenile, so pa v tem času alpinisti preplezali več kot petdeset novih smeri, mnoge zahtevne pa prosto ponovili. Opravljenih je bilo tudi nekaj alpinističnih smukov po zahtevnih strmih pobočjih. Nova tehnologija nam je omogočila v vodnik vključiti še boljše, tudi barvne fotografske posnetke in natančnejši zemljevid. Nekoliko so predelane in dopolnjene tudi stare skice.

Henrik Tuma; Zimski vzponi (Gregor Kresal) Grebeni Slovenskih gora; Vzhodni Julijci; Prehrana v gorah; Oprema za gore in stene; Bele vode; Plezalni vodnik Logarska dolina vzh.del; Plezalni vodnik Kamniška bistrica; Plezalni vodnik Kamniška bela-Repov kot; Plezalni vodnik Robanov kot-2002 ... Planinski vodnik in plezalni vodnik . Planinski vodnik Kamniško-Savinjske Alpe.

Fwd: Novo v Planinski založbi: vodnik Julijske Alpe in plezalni vodnik Repov kot, Kamniška Bela: Marko Zupan: 5/26/15 9:07 AM----- Posredovano sporočilo -----Od: PZS ... Do Staničevega vrha (1805 m) pridemo po lovski poti v Repov kot. Iz Srebrnega sedla, kjer se prečenje zaključi, lahko sestopimo nazaj v Repov kot ali pa nadaljujemo na vrh Planjave.

POVEZANE KNJIGE