Pa še tole ...

Pa še tole ... - Eoin Colfer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eoin Colfer
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Pa še tole ....pdf
ISBN
6767899771381

OPIS

Dogajanje se začne v klubu Beta, ko Arthurjevo druščino tik pred uničenjem Zemlje reši Zaphod Beeblebrox z ladjo Zlato srce, ki jo namesto računalnika Edija zdaj upravlja leva polovica možganov njegove druge glave. Ford Prefect po nerodnosti zamrzne omenjeno polovico in zdi se, da so pogubljeni. A pojavi se nesmrtni Ovečeni Velepotež in jih reši, nakar s svojimi žalitvami tako razjezi Zaphoda, da mu ta obljubi smrt in Velepotež, naveličan življenja, se z veseljem strinja. Le kdo bi ga bil zmožen ubiti – pomislijo na Thora. Pri vsem tem pa jim prav nič ne pomaga okoliščina, da Vogoni hočejo uničiti vse Zemljane.

EU pa nov prispevek k novemu svetovnemu redu. Vojne razmere na vidiku. "Puobi tole je pa mal neumn" je dejal takratni predsednik KS Marjan Kovač in obrazložil, da nihče ne bo hodil v hrib na kresovanje in predlagal, da ga naredijo v dolini.

Kacin, odličen, z jeklenimi živci, enako velja za sedanjo govornico vlade. Toda, ne zdržim ko se začnejo t.im.

POVEZANE KNJIGE