Nezvestoba in klinična praksa

Nezvestoba in klinična praksa - Veronika Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronika Podgoršek
DIMENZIJA
7,32 MB
IME DATOTEKE
Nezvestoba in klinična praksa.pdf
ISBN
5942809807914

OPIS

Knjiga Nezvestoba in klinična praksa spremlja enoletno terapijo para z izkušnjo nezvestobe, pri čemer se je med terapijo pri obeh partnerjih izkazala tudi prisotnost prihičnih motenj. Knjiga na edinstven način objema avtoričine izkušnje družinske terapevtske prakse, teoretičnega zaledja in povsem praktičnega primera terapije para z izkušnjo nezvestobe.Tako postane razvidno tudi najbolj laičnim bralcem, kaj narekuje in poganja mehanizem njihove partnerske zveze, najsi se je ta znašla v viharju nezvestobe ali ne. Postopno prikazovanje terapevtskega plastenja pa konec koncev tudi omogoča partnerjem posege v svoje partnerstvo na nivoju, ki dejansko prinese dolgoročne in dobrodejne rezultate.

Knjiga je namenjena psihoterapevtom, ki se srečujejo s primeri partnerske nezvestobe, pa tudi vseim laikom, ki želijo bolje razumeti sami sebe in svoj partnerski odnos. Več o knjigi .

- Ljubljana : Veterinarska fakulteta, 2015 ISBN 978-961-6199-73-5 (pdf) 1. Štukelj, Marina 280737536 Nezvestoba in klinična praksa.

POVEZANE KNJIGE