Nezvestoba in klinična praksa

Nezvestoba in klinična praksa - Veronika Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronika Podgoršek
DIMENZIJA
10,20 MB
IME DATOTEKE
Nezvestoba in klinična praksa.pdf
ISBN
1603171321380

OPIS

Knjiga Nezvestoba in klinična praksa spremlja enoletno terapijo para z izkušnjo nezvestobe, pri čemer se je med terapijo pri obeh partnerjih izkazala tudi prisotnost prihičnih motenj. Knjiga na edinstven način objema avtoričine izkušnje družinske terapevtske prakse, teoretičnega zaledja in povsem praktičnega primera terapije para z izkušnjo nezvestobe.Tako postane razvidno tudi najbolj laičnim bralcem, kaj narekuje in poganja mehanizem njihove partnerske zveze, najsi se je ta znašla v viharju nezvestobe ali ne. Postopno prikazovanje terapevtskega plastenja pa konec koncev tudi omogoča partnerjem posege v svoje partnerstvo na nivoju, ki dejansko prinese dolgoročne in dobrodejne rezultate.

knjiga. - Ljubljana : Veterinarska fakulteta, 2015 ISBN 978-961-6199-73-5 (pdf) 1.

- 2017 Doslej so izšle štiri njene knjige: Nezvestoba, Nezvestoba in klinična praksa, Ljubezen na terapiji, Ljubezen po ljubezni, in prav za vse se je v knjižnicah za izposojo treba postaviti v vrsto. V delu pa je tudi že njena peta knjiga, ki bo, kot pravi avtorica, namenjena predvsem ženskam.

POVEZANE KNJIGE