Naprej k naravi

Naprej k naravi Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,77 MB
IME DATOTEKE
Naprej k naravi.pdf
ISBN
1957989119137

OPIS

George Monbiot je v Oxfordu študiral zoologijo, njegov resnični uk pa se je pričel, ko je v svojih dvajsetih letih odpotoval v Brazilijo in se pridružil odporniškemu gibanju v boju za obrambo zemlje tamkajšnjih kmetov. Odtlej dela kot novinar in naravovarstvenik, skupaj z drugimi si prizadeva za ohranjanje narave, ki jo ljubi. Njegove priznane kolumne za časopis Guardian objavljajo po vsem svetu. Monbiot je avtor uspešnic Captive State, The Age of Consent, Bring on the Apocalypse in Vroče, ki je leta 2010 izšla tudi v slovenskem prevodu Alenke Ropret pri Založbi Krtina, pa tudi raziskovalnih vodičev Poisoned Arrows, Amazon Watershed in No Man\'s Land. Med številnimi nagradami je, iz rok Nelsona Mandele, prejel tudi nagrado UN Global 500 za izstopajoče dosežke na področju varstva narave.Naprej k naravi z uporabo nekaterih presenetljivih znanstvenih odkritij vzpostavlja novo, pozitivno naravovarstvo, ki naravi dovoljuje, da sama najde svojo pot. Od morij severnega Walesa, kjer s kajakom vesla med prizorišči prehranjevalne mrzlice delfinov in morskih ptic, do gozdov Vzhodne Evrope, kjer risi zalezujejo svoj plen in kjer se klatijo krdela volkov, George Monbiot prikazuje, kako bi ponovna naturalizacija lahko pomagala planetu.Knjigo je organizacija Society of Biology razglasila za najboljše poljudno delo s področja biologije v letu 2014.S primeri iz Kočevskega gozda in Soške doline!

... Trgovina "K NARAVI" Alja Veronika Divjak s.p. K naravi - Živila za zdravo življenje.

stoletje.Za nekatere zgodovinarje se je obdobje začelo, ko je La Bruyère ob koncu sedemnajstega stoletja napisal Les Caractères.Obdobje poimenujejo tudi čas razuma.Vrhunec doseže v Franciji.. Ernst Troeltsch je o razsvetljenstvu dejal, da je to začetek in temelj modernega ... Nazaj k naravi Naravni stil v svoj dom vnesemo kar direktno, z uporabo naravnih materialov - bombaž, usnje, lan, kamen in les.

POVEZANE KNJIGE