Ljudje, prižgimo luč!

Ljudje, prižgimo luč! - Frane Milčinski Ježek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Frane Milčinski Ježek
DIMENZIJA
7,55 MB
IME DATOTEKE
Ljudje, prižgimo luč!.pdf
ISBN
2635308583856

OPIS

Izbor poezije Franeta Milčinskega - Ježka je kakor snidenje s Srečo.V vrsticah, ki so melodično usklajene, je brati lirične, izpovedno ganljive pesmi, a tudi humorno privite, z občimi resnicami (ne)sprijaznjene modrosti nedoseženega genija, ki je zmogel bridkobo in sladkost. Ježkovi poeziji pridajamo preudarek prozne nravi.Pesemsko-prozni ogrlici namenimo posebno popotno brašno – zvočno knjigo, ki zgosti šanson in recitacijo.

Prižgimo luč, ljudje! S to pesmijo Frana Milčinskega - Ježka vam hočem tudi sam prižgati luč v ta čas, ki je kakor večna tema, ko se kot utrujeni soldati vlečemo iz dneva v dan, ne vedoč, doklej bo trajalo to ... Ljudje, prižgimo luč! dec. '20.

LJUDJE, PRIŽGIMO LUČ! Naj luč na ceste sije! Iz oken vsake hiše. naj prek dežel in mej.

POVEZANE KNJIGE