Ljudje na burji

Ljudje na burji - Milan Petek Levokov | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
5,54 MB
IME DATOTEKE
Ljudje na burji.pdf
ISBN
4786855296812

OPIS

Dejstvo, da je Milan Petek Levokov napisal roman o navidezno odmaknjenem, nepomembnem življenju starca, ki v domu za ostarele čaka na odrešitev, ki mu jo lahko prinese samo smrt, pa naj se to še tako kruto sliši, govori o pretanjenosti avtorja, ki preko nepomembnega in za družbo že nekoristnega starca odslikava podobo naše Goriške, Soške in Vipavske doline, a istočasno tudi postavlja ogledalo naši sedanji družbi...Milan Petek Levokov je s to knjigo dodal v mozaik naše, primorske samobitnosti, pomemben, svetel kamenček, ki izstopa iz dogočasne, a tudi pogubne sivine našega vsakdana.

Vsi smo doma v ožjem družinskem krogu, odpadejo vsi obiski starih staršev ali drugega sorodstva … V četrtek, 26. marca ni bilo na Vipavskem zunaj veliko ljudi, ker so zaradi korona virusa in močne burje 'ostali doma'.

Kot, da ni vsega dovolj je družini iz Lokavca zgorela hiša. Brez doma je v največji burji ostala brez strehe nad glavo štiričlanska družin iz Lokavca: oče, mama in dve hčerki, dijakinja in študentka. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

POVEZANE KNJIGE