Ljubezen ali Dandanašnja farsa

Ljubezen ali Dandanašnja farsa - Sebastian Horvat | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Horvat
DIMENZIJA
6,40 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen ali Dandanašnja farsa.pdf
ISBN
1398431729022

OPIS

Partnerska razmerja sodijo med najpomembnejše medsebojne odnose. Zakaj se torej skoraj vsaka ljubezenska zveza slej ko prej konča? Kaj počnemo narobe?Zakaj se skoraj polovica vseh poročenih parov razveže? Zakaj je v svojem partnerskem odnosu srečnih le 5 odstotkov ljudi?To so vprašanja, ki niso le skrb vzbujajoča, temveč so alarmantna!Pričujoča knjiga se na zelo poljuden način, pronicljivo in s precejšnjo mero zdravega humorja posveča odnosom v prijateljski in predvsem v partnerski zvezi.Skozi temeljni razmislek o definiciji ljubezni, čustev in občutenj bo knjiga spremenila vaš pogled na medsebojne odnose. Razkrila vam bo razloge za številne neuspešne partnerske zveze, ki jih boste prepoznali v naučenih klišejih, obenem pa se boste globoko zamislili nad področjem varanja, kjer boste razčlenili tako čustveno kot tudi seksualno nezvestobo.

uri v Knjižnici Črnomelj . Sebastian Horvat: Ljubezen ali dandanašnja farsa. By Knjiznicarka / 16.

Ta v svojem izhodišču ugotavlja, da je zares srečnih le pet odstotkov parov. V isti sapi tudi zatrjuje, da ljubezen ni nič evforičnega ali bombastičnega. Ljubezen ali dandanašnja farsa.

POVEZANE KNJIGE