Kam je izginilo deset milijard?

Kam je izginilo deset milijard? - Bine Kordež | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bine Kordež
DIMENZIJA
7,97 MB
IME DATOTEKE
Kam je izginilo deset milijard?.pdf
ISBN
7116543150169

OPIS

V knjigi avtor odgovarja na vprašanje »kje bi se lahko izgubile vse te milijarde evrov, o čemer poslušamo in beremo vsak dan, a jih nihče ne zna najti«. Knjiga namreč s podatki razbija mantre o uspešnosti in neuspešnosti, davkih, stroških dela, javnem sektorju, zadolženosti in predvsem katastrofalnosti, ki jih ponavljajo gospodarstveniki, politiki, »strokovnjaki« in mediji, ki jih številke, ki jih uporablja avtor, ne zanimajo.Bine Kordež je ekonomist poznan predvsem po neuspelem prevzemu Merkurja. Na osnovi dolgoletne prakse na vodilnih delovnih mestih in rednega spremljanja ekonomskih kazalcev že skoraj dvajset let objavlja tekste o aktualnih ekonomskih temah.

V spornih poslih podjetja Avioprojekt z bolnišnico Jesenice je izginilo 4,6 milijona evrov nekdanjega Hypo Leasniga. V poslih je veliko vlogo igral celjski nepremičninski mogotec Aleksander Jančar. Deset Milijard sproža svoj metuljev efekt.

Od nekdanjega zapornika do pisatelja. Bine Kordež je danes izdal knjigo "Kam je izginilo deset milijard". Kam je izginilo deset milijard? : gospodarska gibanja in privatizacija v samostojni Sloveniji by Bine Kordež My rating: 4 of 5 stars Str.

POVEZANE KNJIGE