Drugo je hrup

Drugo je hrup - Alex Ross | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Ross
DIMENZIJA
9,79 MB
IME DATOTEKE
Drugo je hrup.pdf
ISBN
3485203730005

OPIS

Drugo je hrup je knjiga izjemnega zamaha, eruditskega znanja in obenem nenavadne dostopnosti. Pisana je v enaki meri za strokovnjake in za popolne laike, ki jhi preprosto zanima, kaj se je dogajalo z glasbo v najbolj norem, nenavadnem in glsabeno mnogovrstnem stoletju od vseh stoletij. Priča smo vzponu popularne kulture in politike množic, vznika novih tehnologij, eksperimentov brez primere, vročih in hladnih vojn, uporov, prijateljstev in sovraštev. Drugo je hrup ni zgolj knjiga o glasbi v dvajsetem stoletju, to je edinstveno delo o dvajsetem stoletju, kot nam ga lahko razkrije le glasba.

Na primer, običajen pogovor ima jakost 65 dB, kričanje pa navadno okoli 80 dB. Čeprav je razlika zgolj 15 dB, je kričanje tridesetkrat glasnejše. Alex Ross: Drugo je hrup (prevedel Leon Stefanija, Beletrina) Drugo je hrup Alexa Rossa je obsežen in eruditski pregled glasbe 20.

aprila 2019 izvedli drugo delavnico »Hrup in zdravje v šolah«. Namen delavnice je bil širitev mreže šol in strokovnih organizacij, ki bi skupaj obravnavale problematiko hrupa v šolah. Eno je v spodnjih nadstropjih, drugo pa zgoraj v predzadnjem.

POVEZANE KNJIGE