Domača kuhna pa to

Domača kuhna pa to Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,15 MB
IME DATOTEKE
Domača kuhna pa to.pdf
ISBN
4370178904724

OPIS

Z namenom, da skrite jedi naših prednikov širom dežele ne bi ostale le mit o nekdanji slovenski kuhinjo in z njihovimi ustvarjalci odšle v pozabo, so se slovenski osnovnošolci vnovič podali na pot raziskovanja lastne kulinarične dediščine in se na Tekmovanju v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti odpravili na izlet v zgodovino slovenske kmečke, delavske ali meščanske kuhinje, kot ga še nismo doživeli.

Po mojih izkušnjah najbolje uspejo kadar se zabavamo, ko jih delamo 😂 Označi nekoga, ki ti letos preprosto mora dostavit karton krofov 💝 Recept: bit.ly/2IA3t85. Omogoča ... Domača kuhna pa to (naslednja epizoda) Anka Peljhan in otroci slovenskih osnovnih šol.

Sušenje sadja in zelenjave je eden najstarejših načinov konzerviranja živil. Pod vplivom toplega zraka živila izgubijo vodo, poleg tega se uničijo različni mikroorganizmi, na primer plesni in gnilobe. Domača kuhna pa to : naslednja epizoda Anka Peljhan ali Otroci obujajo zgodovino slovenske kulinarike.

POVEZANE KNJIGE